Bestuursleden gezocht

Secretaris

Wij, Stichting Zoutwaterbad K.P.Zijl,  zijn op zoek naar een secretaris die het bestuur komt versterken. 

Als secretaris verzorg je de notulen tijdens een vergadering, maar ook de voorbereiding en opvolging van acties. Relevante informatie verzamelen, ordenen en beheren in een toegankelijk archief. 

Ben jij die secretaris die zich vrijwillig wil inzetten om het unieke zoutwaterbad, de gouden plek, van Loppersum verder te laten ontwikkelen? Meld je aan en we maken graag kennis met je! Je wordt met open armen ontvangen in een fijn bestuur en jouw rol is betekenisvol voor het voorzetten van dit prachtige zoutwaterbad.

Bestuurslid coördinator vrijwilligers

Ben jij of ken jij een bestuurslid coördinator vrijwilligers die het bestuur van Stichting Zoutwaterbad K.P.Zijl wil komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij krijgt energie van het begeleiden van vrijwilligers en bent daardoor het eerste aanspreekpunt. Met elkaar bouwen we een betrokken groep vrijwilligers op die het zoutwaterbad ondersteunt bij alle activiteiten en opdrachten in het bad. Het is een prachtige rol om verder te ontwikkelen waarin je je eigen ideeën en inzichten mee kunt brengen. 


Ben jij onze nieuwe bestuurslid coördinator vrijwilligers? Wij maken graag kennis met je!

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

– Je wordt met open armen ontvangen in een leuk team van bestuursleden
– Je krijgt een prachtige rol waarin je je eigen ideeën en inzichten mee kunt brengen
– Je ontmoet en komt in contact met een tal aan vrijwilligers en daarmee vergroot je je netwerk
– Je draagt een steentje bij aan het behouden van dit unieke zoutwaterbad

Aanmelden als bestuurslid

Ben jij enthousiast geworden? Meld je dan aan als bestuurslid . Wil je nog meer weten over de rol van bestuurslid secretaris of coördinator vrijwilligers of heb je nog andere vragen? Bel of app gerust met Bernadet Bronts – 0610743307 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info