Corona maatregelen

Begin mei 2020 werd er een Protocol Verantwoord Zwemmen gepubliceerd en werd duidelijk dat de Nederlandse zwembaden wel weer open kunnen, zij het met behoorlijke aanpassingen van de normale gang van zaken.

Ook het Zoutwaterbad K.P. Zijl gaat open voor publiek, vanaf begin mei 2021: een beperkte opening onder strikte regels. We volgen daarbij het Protocol Verantwoord Zwemmen. De uitwerkingen van dat protocol voor de praktijk van ons Zoutwaterbad vind je in dit document. Kijk hier voor meer informatie.

Openingstijden
We openen voor publiek vanaf begin mei 2021. We houden steeds de richtlijnen en aanwijzingen van de overheid in de gaten en volgen deze stipt op. Sluiting van het bad of wijziging van de openingstijden is te allen tijde mogelijk.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

We nodigen je van harte uit om plezier te maken, te ontspannen en te genieten in het Zoutwaterbad. We vragen aan iedereen die het bad bezoekt, om begrip en medewerking: alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten tijdens dit bijzondere zwemseizoen!