Op zondag 8 september hebben we het seizoen afgesloten met een ludieke zwempartij. Het bad was voor de gelegenheid toegankelijk voor honden die, al dan niet met hun baasje, een duik konden nemen in het gezonde zoute water.

Ruim veertig honden in verschillende groottes probeerden het water uit: sommigen enthousiast, andere wat aarzelend. De menselijke bezoekers, ruim honderd, genoten van de letterlijk en figuurlijk uitgelaten dieren en een groot aantal baasjes zwom zelf ook mee.

In de loop van de winter wordt het bad volledig verschoond en ververst, waardoor zwemmers in seizoen 2020 niets zullen merken van haren.

Ook RTV Noord was aanwezig; op maandagochtend was er een reportage te beluisteren op de radio en ook op de website was een verslagje te lezen. Zelfs de bus van Expeditie Grunnen kwam nog even langs en presentator Derk Bosscher nam samen met hondje Janus een duik.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>