Vrijwilliger

Al ruim 80 jaar lang kan iedereen genieten van het zoutwaterbad. Honderden badgasten ontmoeten elkaar elke dag om baantjes te zwemmen, te spelen, te chillen en te volleyballen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat het zoutwaterbad open kan en iedereen kan genieten. Laten we met elkaar zorgen dat deze voorziening blijft bestaan.

Wil jij ook iets betekenen voor het zoutwaterbad? Jouw inzet en talent zijn van harte welkom! Lees hieronder welke werkzaamheden je kunt betekenen voor het zoutwaterbad:

“Ik vind het belangrijk dat zo iets unieks als het zoutwaterbad blijft bestaan.”

De drie generaties uit onze familie hebben er veel plezier van. Daarom heb ik er graag wat vrije tijd voor over om als vrijwilliger mijn steentje bij te dragen om het zoutwaterbad draaiende te houden.

ELS PILON – ASLANDER

Toezichthouder

Als vrijwilliger ben jij de extra paar ogen en handen om de badmeester te helpen in en rondom het bad. Samen zorg je ervoor dat de badgasten veilig kunnen zwemmen.

Kassamedewerker

Wanneer je een bezoek brengt aan het zoutwaterbad ontmoet je onze kassamedewerker. Het visitekaartje: controleert de toegangsbewijzen en houdt bij hoeveel badgasten er zijn.

Winkelmedewerker

In het zoutwaterbad is een winkeltje gevestigd. Voor deze winkel zoeken wij enthousiaste winkelmedewerkers die het leuk vinden om een middagdeel of avonddeel de winkel willen bemannen.

Het zoutwaterbad verenigen we met elkaar en voor elkaar!

Ben jij enthousiast geworden om als toezichthouder, kassamedewerker of winkelmedewerker aan de slag te gaan in het zoutwaterbad? Geef je dan op als vrijwilliger via onderstaande gegevens. Wil je graag meten weten over de vrijwilligersfuncties of heb je andere vragen. Bel of app gerust met Bernadet Bronts – 06 10743307 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info