Bijna dertig deelnemers in vier leeftijdscategorie√ęn deden op zondag 2 september een gooi naar het Lopster Kampioenschap Spijkerbroekhangen in ons mooie Zoutwaterbad. Winnaar van de titel van 2018 √©n een mooie beker was de veertienjarige Matthijs Franswa. Voor het oog van bijna 100 man publiek bleef hij 2 minuten en 1 seconde aan de spijkerbroek hangen voordat hij het water in plonsde.

De overige winnaars waren Ties van der Helm in de categorie 7-11 jaar (1.31), Peter-Jan Knol (31s) bij de volwassenen en de vierjarige Annelie Reinders (13s) bij de jeugd tot en met zes jaar. De spijkerbroeken en prijzentasjes werden gesponsord door Vakkledinghuis Bijsterveld. Fa. Hol en drogisterij Doornlander doneerden elk ook een prijzentasje.

Het was de eerste keer dat we het spijkerbroekhangen op een echte steigerconstructie organiseerden. Peter-Jan Knol (inderdaad, de winnaar bij de volwassenen!) was zo vriendelijk om de steiger voor ons op te bouwen en af te breken.

 

De volledige scorelijst: (klik voor vergroting)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>