Op zaterdagavond 16 september heeft het bestuur van het KP Zijl Zoutwaterbad alle personeelsleden en vrijwilligers hartelijk bedankt voor hun inzet in het seizoen 2017. We hebben gezamenlijk nagepraat onder het genot van heerlijke tapas.

Ondanks het tegenvallende zomerweer hebben toch nog 8586 mogen ontvangen en die hebben allemaal met plezier gezwommen. Dat werd mede mogelijk gemaakt door de niet aflatende inzet van de vele vrijwilligers en het kundige badpersoneel, die op deze koude en herfstachtige 16e september genoten van een heerlijke tapasavond. Tientallen schaaltjes met spiesjes, gehaktballetjes, broodjes, sausjes, vleeswaren en ander lekkers om je vingers bij af te likken kwamen op de tafels, verzorgd door Rense Haverman.

Het bestuur hoopt voor het seizoen 2018 weer te kunnen rekenen op de inzet van al die mensen die het K.P Zijl Zoutwaterbad instandhouden. Hartelijk dank!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>