Het KP Zijlbad heeft een hoop vrijwilligers die er voor zorgen dat het bad kan blijven draaien. Dat gebeurt al een aantal jaren. Maar zoals dat gaat zijn er natuurlijk mensen die er mee stoppen omdat ze gaan verhuizen of het wegens drukke werkzaamheden niet meer kunnen doen.
Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons team willen aanvullen.
Er zijn mensen nodig voor de volgende klussen:
Toezichthouders
Mensen die vooral op drukke dagen het badpersoneel ondersteunen. Een badmeester heeft maar twee ogen maar met meerdere ogen kunnen we ervoor zorgen dat het in ons bad gezellig blijft.
Kassa medewerkers
Mensen die ervoor zorgen dat de kaartverkoop en de controle goed verloopt. Ook nieuwe bezoekers worden door hen wegwijs gemaakt in ons bad.
Winkelmedewerkers
Zij zorgen voor de verkoop van de waren vanuit ons winkeltje. Frisdrank, koffie, thee, ijsjes, snoep en eenvoudige hapjes worden vanuit het loket verkocht.
Groen onderhoud
Klussen als grasmaaien, onkruidvrijhouden en het snoeien van struiken behoort tot hun taak.
Onderhoud
Regelmatig zijn er klussen voor mensen die handig zijn met een hamer een zaag of een boormachine.
Organiseren en helpen bij activiteiten
Ieder seizoen organiseren we extra activiteiten zoals de zwem4daagse, het dauwzwemmen of een beachvolleybaltoernooi. Hulp bij het organiseren of bedenken van nieuwe activiteiten is welkom.
Zo zie je dat er voor iedereen wel iets leuks te doen is. Het zijn natuurlijk geen dagelijkse klussen. Als je bent ingeroosterd betekend het vaak dat je maar een paar uur per week of per maand nodig bent. Maar vele handen maken licht werk en het is nog eens nuttig en gezellig ook!
We maken er een mooie zomer van!

Geef je op door een mail te sturen naar: vrijwilligers@zoutwaterbad.info