Corona maatregelen

Nieuwe versoepelingen voor het Zoutwaterbad. Gelukkig mag er steeds meer. Wij zijn als bestuur hier erg blij mee!

De uitwerkingen van dat protocol voor de praktijk van ons Zoutwaterbad zijn bekend. Lees het plan van aanpak in coronatijd hier! 

Check-in

Bij binnenkomst is het verplicht om je laten registreren. Dit kan op twee manieren:

Registreren via een QR-code
Er hangen posters met een QR-code. Je scant de QR-code dat op de poster staat met je camera op je telefoon. Doe de gezondheidscheck en vul je gegevens in. Jouw persoonsgegevens worden na twee weken automatisch verwijderd. Niemand kan jouw persoonsgegevens inzien. Je ontvangt alleen een e-mail als je mogelijk met een besmet persoon in contact bent geweest.

Registeren op papier
Heb je geen telefoon bij je. Je loopt door naar een tafeltje. Op dat tafeltje ligt een map met lege registratieformulieren. Daar doe je een gezondheidscheck en vul je de gegevens in.

Het registeren geldt voor iedereen (kinderen, jongeren, jongvolwassene, baantjes zwemmers en begeleiders)!

Openingstijden
Het zoutwaterbad is geopend. We houden steeds de richtlijnen en aanwijzingen van de overheid in de gaten en volgen deze stipt op. Sluiting van het bad of wijziging van de openingstijden is te allen tijde mogelijk.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

We nodigen je van harte uit om plezier te maken, te ontspannen en te genieten in het Zoutwaterbad. We vragen aan iedereen die het bad bezoekt, om begrip en medewerking: alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten tijdens dit bijzondere zwemseizoen!