Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Al jaren zorgen vrijwilligers ervoor dat het Zoutwaterbad elk seizoen weer opengaat en dat er gezwommen kan worden.  Er is onder andere een groep voor het onderhoud van het groen, een groep voor de installatie en een groep voor de winkel en toezicht.

Daarnaast is er een grote groep vrijwilligers die zich in de zomermaanden ontfermen over de kaartverkoop en de controle. 

Wil je ook iets betekenen voor het zoutwaterbad? Je inzet en talent zijn van harte welkom! Lees hieronder welke werkzaamheden je kunt betekenen voor het zoutwaterbad:

Coördinator Groenonderhoud

Schoffelen, onkruid wieden en snoeien:
Voordat het seizoen start, moet het terrein weer onkruidvrij worden gemaakt, dit betekent dat de vrijwilligers die zich willen bezighouden met het groen half april kunnen starten met het schoffelen en onkruid wieden. Ook tijdens het seizoen wordt dit onderhoud uitgevoerd.

Maaien van de dijken:
Het bijhouden van de dijken wordt gedaan door een vaste groep vrijwilligers, de ‘maaigroep’.

Maaien speelveld:
Het speelveld wordt onderhouden met een grote maaier.

Kassa- en winkelmedewerker

Kassamedewerker:
Het zomerseizoen van 2020 was het zwembad corona proof ingericht. De kassamedewerker controleert bij de ingang op toegangsbewijzen en beantwoord de telefoon. Deze werkzaamheden zijn ingedeeld van 14.15 tot 17.15 uur.

Winkelmedewerker:
Tijdens de corona periode was het winkeltje gesloten. Normaliter zijn de werkzaamheden het verkopen van etenswaren in het winkeltje. Van snoep tot ijs en van koffie tot aan ranja. Deze werkzaamheden zijn ingedeeld van 15.00 – 17.15 uur.

Toezichthouder:
De toezichthouder houdt samen met een gediplomeerde badmeester toezicht op het bad. De werkzaamheden zijn ingedeeld: per dag (middag en avond) en wordt verwerkt in een duidelijk weekschema. Tijdens de corona periode zorgde de toezichthouder en het badpersoneel voor de hygiëne van het bad; het ontsmetten van de toiletten, stoelen en omkleedruimtes. 

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met:
Cissy Bronts, tel: 0596- 573115 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *