Kassamedewerker

kassa

Wat ga je doen?

Wanneer je een bezoek brengt aan het zoutwaterbad ben jij de eerste persoon die de bezoeker ontmoet. Je controleert of iedereen voorzien is van een toegangsbewijs of helpt de bezoeker om er één te kopen en je houdt bij hoeveel bezoekers in het bad zijn. Met elkaar, alle vrijwilligers, zorg je ervoor dat er een gezellige sfeer is in het zoutwaterbad.  Tijdens de corona periode bewaak je dat iedere badgast zich registreert en de handen ontsmet.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

– Je wordt met open armen ontvangen in een leuk team van kassamedewerkers, winkelmedewerkers en een tal aan vrijwilligers
– Je ontmoet en komt in contact met een tal aan vrijwilligers en daarmee vergroot je je netwerk
– Je draagt een steentje bij aan het behouden van dit unieke zoutwaterbad

Hoeveel tijd ben je eraan kwijt?

Je mag en bepaalt zelf welke dagdelen (13.00 – 17.00 uur) je beschikbaar bent. Wij vinden dat als je vrijwilliger bent zelf mag bepalen hoe vaak je in het seizoen je wilt inzetten en dat willen wij graag zo houden! De diensten worden allemaal verwerkt in een duidelijk weekschema. Natuurlijk willen we er graag voor zorgen dat het zoutwaterbad elke dag in het zwemseizoen geopend is.

Vrijwilligers aan het woord

Laat je inspireren! De huidige vrijwilligers vertellen graag wat het voor hun betekent om vrijwilliger te zijn:
Ik ben vrijwilliger geworden doordat het zoutwaterbad de plek is waar ik graag zwem. Het heeft een goede gezonde werking voor mijn huid, maar ook zet ik mij graag in voor het behouden van het enige unieke zoutwaterbad van Nederland.
Matty Westers
Kassa en winkelmedewerker

Wij zijn vrijwilliger, omdat..


wij het unieke en enige zoutwaterbad in stand willen houden! De gezelligheid onderling tussen de vrijwilligers, de saamhorigheid, de contacten met de bezoekers, dus samen de schouders eronder zetten voor het behoud. Dit willen wij graag uitdragen naar nieuwe vrijwilligers!

Jan Hendrik & Jantiena Klinkhamer
Kassa en winkelmedewerker

Aanmelden als vrijwilliger

Lijkt jou het leuk om kassamedewerker te worden in dit unieke zoutwaterbad? Ik maak graag kennis met je! Wil je nog meer weten over de rol van kassamedewerker of heb je nog andere vragen? Bel of app gerust met Bernadet Bronts – 0610743307 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info