Vrijwilliger

Al ruim 80 jaar lang kan iedereen genieten van het zoutwaterbad. Honderden badgasten ontmoeten elkaar elke dag om baantjes te zwemmen, te spelen, te chillen en te volleyballen. Vrijwilligers zorgen ervoor dat het zoutwaterbad open kan en iedereen kan genieten. Laten we met elkaar zorgen dat deze voorziening blijft bestaan.

Voor het behoud van het unieke zoutwaterbad van Nederland, een gouden plek, kun jij wat doen: door af en toe even de handen uit de mouwen te steken

Kassamedewerker

Wanneer je een bezoek brengt aan het zoutwaterbad ben jij de eerste persoon die de bezoeker ontmoet. Je controleert of iedereen voorzien is van een toegangsbewijs of helpt de bezoeker om er één te kopen.

Toezichthouder

Je ziet alles wat er in en rondom het zwembad gebeurt. Als vrijwilliger ben jij de extra paar ogen en handen om de badmeester te helpen. Samen met de andere vrijwilligers zorg ervoor dat de badgasten veilig kunnen zwemmen.

Steun het zoutwaterbad!

Samen houden we het zoutwaterbad open campagne bestaat onder uit een poster. Door deze poster laten we met elkaar zien dat we graag het zoutwaterbad open willen houden en inwoners, enthousiastelingen aan te sporen om zich ook als vrijwilliger op te geven. Doe jij ook mee? 
Download de poster en hang het achter het raam!

Poster Samen houden we het zoutwaterbad open! Download

Techniek

Als je over techniek in en rondom het zoutwaterbad praat, is het goed te weten dat er veel klussen jaarlijks nagekeken en/of uitgevoerd moeten worden. Tijdens het zwemseizoen bedien je de waterinstallatie en voer je veel controles uit.

Groenonderhoud

Heb jij groene vingers en vind je het heerlijk om te snoeien en gras te maaien? In het zoutwaterbad is genoeg ‘groen’ te vinden.

Winkelmedewerker

In het zoutwaterbad is een winkeltje gevestigd. Voor deze winkel zoeken wij enthousiaste winkelmedewerkers die het leuk vinden om een middagdeel of avonddeel de winkel willen bemannen.

Meld je aan als vrijwilliger. Als vrijwilliger maak jij het verschil voor het zoutwaterbad!

Wil je graag meten weten over de vrijwilligersfuncties of heb je andere vragen. Bel of app gerust met Bernadet Bronts – 06 10743307 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info. Ik maak graag kennis met je!