Winkelmedewerker

winkel

Wat ga je doen?

In het zoutwaterbad zit een winkeltje gevestigd. Na het banen zwemmen of een middag spelen en chillen in bad hebben de badgasten zin in iets lekkers. In het winkeltje kunnen badgasten van alles kopen: koffie, thee, ranja, snoepgoed, chips, ijs en andere etenswaren. Voor deze winkel zoeken wij enthousiaste winkelmedewerkers die het leuk vinden om een middagdeel of avonddeel de winkel willen bemannen. Je zorgt ervoor dat de winkel opgeruimd is, het verkopen van ijs, snoep, koffie en thee etc. en na een middag of avond zorg je ervoor dat het afval rondom het bad en de dijken weer netjes opgeruimd is en de prullenbakken weer zijn geleegd en alles weer klaar staat voor een volgende dag: waterpret.

Wat is interessant aan dit vrijwilligerswerk?

– Je wordt met open armen ontvangen in een leuk team van winkelmedewerkers, kassamedewerkers en een tal aan vrijwilligers.
– Je ontmoet en komt in contact met een tal aan vrijwilligers en daarmee vergroot je je netwerk
– Je draagt een steentje bij aan het behouden van dit unieke zoutwaterbad

Hoeveel tijd ben je eraan kwijt?

Je mag en bepaalt zelf welke dagdelen (14.15 – 17.00 uur je beschikbaar bent. Wij vinden dat als je vrijwilliger bent zelf mag bepalen hoe vaak je in het seizoen je wilt inzetten en dat willen wij graag zo houden! De diensten worden allemaal verwerkt in een duidelijk weekschema. Met elkaar willen we er natuurlijk wel voor zorgen dat het zoutwaterbad elke dag in het zwemseizoen geopend is.

Vrijwilligers aan het woord

Laat je inspireren! De huidige vrijwilligers vertellen graag wat het voor hun betekent om vrijwilliger te zijn:
Wat het charmantste aan Loppersum is? Het zwembad natuurlijk: een van de mooiste zwembaden in Nederland. Het zou onvoorstelbaar zonde zijn als we dat op zouden geven. Ik draag graag mijn steentje bij om dat te voorkomen"
Lieve Schram
Winkelmedewerker
Ik zet mij graag in voor het unieke zoutwaterbad. Voor mij is het een fijne ontmoetingsplek waar ik vele contacten op doe en waar iedereen kan zwemmen. Daarom steek ik graag de handen uit de mouwen om het voortbestaan van dit zwembad te behouden.
Cissy Bronts
Winkelmedewerker

Aanmelden als vrijwilliger

Lijkt jou het leuk om winkelmedewerker te worden in dit unieke zoutwaterbad? Ik maak graag kennis met je! Wil je nog meer weten over de rol van winkelmedewerker of heb je nog andere vragen? Bel of app gerust met Bernadet Bronts – 0610743307 of stuur een e-mail naar: mail@zoutwaterbad.info