Zoutwaterbad K.P.Zijl start zwemseizoen feestelijk

Het voorjaar doet zijn intrede, de temperaturen lopen op en het zonnetje begint al weer regelmatig te schijnen. Alle vlaggetjes hangen op zijn plek en het zwembad zit weer vol met fris zwemwater. Dan weet iedereen in Loppersum en omstreken dat het zwemseizoen eraan komt! 

Feestelijke opening
Zo gingen de poorten van het zoutwaterbad afgelopen zaterdag om 14.00 uur weer open om het nieuwe zwemseizoen in te luiden. Het zwemseizoen wat dit jaar in het teken staat van het 10 jaar jubileum van de Stichting Zoutwaterbad K.P. Zijl Loppersum. Onder grote belangstelling opende de voorzitter, Sander Kalsbeek, samen met alle aanwezige kinderen het zwemseizoen met het doorknippen van een slinger. Direct  daarna renden de kinderen het zwembad in. Zij hadden de eer om als eerste een duik in het zwembad te nemen. De één gleed van de glijbaan en de ander maakte een bommetje van de hoge duikplank. Eindelijk mochten ze weer zwemmen! Onder een strakblauwe hemel en de zon die volop scheen kon iedereen genieten van een glaasje ranja, koffie of thee met wat lekkers. Niet alleen kon er gezwommen worden, op het speelveld stond een groot springkussen voor de kinderen. Hier konden zij lekker te springen en zich helemaal uitleven. Het was een feestelijk aftrap! Het zwembad is weer klaar voor de start van het seizoen en nu hopen op prachtig weer, zodat het de komende tijd lekker druk wordt.

Zie de sfeerimpressie van de feestelijke opening 

(we vragen zoveel mogelijk toestemming, sta je onverwacht toch op een foto en wil je dat niet, laat het weten, dan verwijderen we het gelijk)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *