Ontdek het zwembad

Het zoutwaterbad is een unieke plek waarbij het sociale- en sportieve leven bij elkaar komen. Door een vrijwillige bijdrage van donateurs kan elk jaar het zoutwaterbad open voor iedereen. Voor de jeugd, voor ouders met kinderen, voor de baantjeszwemmers ; kortom waterpret voor jong en oud.

Gezond water

Het unieke openlucht zwembad is gevuld met zoutwater dat uit een diepe bron — 112 meter diep — opgepompt wordt. Het water is rijk aan magnesium. Meerdere keren per week of dagelijks zwemmen in zout water heeft dus diverse voordelen.

Middag zwemmen

Het zoutwaterbad biedt diverse faciliteiten voor een middag waterpret voor jong en oud. Naast het zwemmen in het vijftigmeterbad, kun je spelen in het ondiepe, met een loopmat en glijbaan. Voor de allerkleinsten is een peuterbad. De jeugd kan in het diepe vertoeven en gebruik maken van de twee duikplanken. Na het zwemmen kun je genieten van de zon op de dijken of met elkaar gaan volleyballen op het speelveld. 

Banen zwemmen

Dagelijks van maandag t/m zondag is het bad geopend van 13.00 – 14.00 uur. Speciaal voor de baantjeszwemmers; de ene zwemt voor de ontspanning, de ander wil graag zijn conditie op peil houden.. maar ook voor het sociale contact.

En nog veel meer:

  • Badhokken: waar je aan- en uit kunt kleden
  • Douches: Spoel je voor dat je gaat zwemmen en na het zwemmen af 
  • Kluisjes:  waar je persoonlijke bezittingen veilig worden opgeborgen
  • Winkeltje: waar je diverse etenswaren, ijs en drinken kunt kopen (contante betaling)
  • Dijken: waar je na het zwemmen heerlijk kunt zonnen op de dijken
  • Recreatieveld: waar diverse speeltuin attributen staan met een beachvolleybalveld