Ontdek het zwembad

Het zoutwaterbad is een unieke plek waarbij het sociale- en sportieve leven bij elkaar komen. Door een vrijwillige bijdrage van donateurs kan elk jaar het zoutwaterbad open voor iedereen. Voor de jeugd, voor ouders met kinderen, voor de baantjeszwemmers ; kortom waterpret voor jong en oud.

Gezond water

Het unieke openlucht zwembad is gevuld met zoutwater dat uit een diepe bron — 112 meter diep — opgepompt wordt. Het water is rijk aan magnesium. Meerdere keren per week of dagelijks zwemmen in zout water heeft dus diverse voordelen.

Middag zwemmen

Het zoutwaterbad biedt diverse faciliteiten voor een middag waterpret voor jong en oud. Naast het zwemmen in het vijftigmeterbad, kun je spelen in het ondiepe, met een loopmat en glijbaan. Voor de allerkleinsten is een peuterbad. De jeugd kan in het diepe vertoeven en gebruik maken van de twee duikplanken. Na het zwemmen kun je genieten van de zon op de dijken of met elkaar gaan volleyballen op het speelveld. 

Banen zwemmen

Dagelijks van maandag t/m zondag is het bad geopend van 13.00 – 14.00 uur. Speciaal voor de baantjeszwemmers; de ene zwemt voor de ontspanning, de ander wil graag zijn conditie op peil houden.. maar ook voor het sociale contact.

En nog veel meer:

  • Badhokjes voor aan- en uitkleden
  • Douches voor afspoelen voor en na het zwemmen
  • Kluisjes om je persoonlijke bezittingen veilig op te bergen
  • Winkeltje voor het kopen van diverse etenswaren en drinken
  • Dijk waar je na het zwemmen heerlijk op kunt zonnen
  • Recreatieveld met diverse speelattributen en een beachvolleybalveld